mandag den 24. marts 2014

Mandelsnacks

Jeg har tidligere lavet saltede mandler, og vi spiser dem ofte i stedet for chips eller slik herhjemme. Nu har jeg lavet nogle andre versioner med lakrids og chokolade, og de er også hurtigt blevet et hit.


Chokoladelakridsmandler:

100 gram mandler
150 gram mørk chokolade
1/4 dl lakridspulver
1/2 dl kakaopulver

Rist mandlerne ved 180 grader i 10-15 minutter og lad dem køle af.
Chokoladen smeltes over vandbad og mandlerne kommes i. De fiskes op igen og vendes derefter i en blanding af lakrids- og kakaopulver. Dernæst lægges mandlerne på bagepapir så chokoladen kan størkne.

Lakridsmandler:

2 dl mandler
2 teske lakridspulver
lidt olivenolie

Rist mandlerne ved 180 grader i 10-15 minutter. Kom dem i en skål og hæld lidt olivenolie over og rør rundt. Dernæst kommes lakridspulveret i skålen og der røres rundt til det er fordelt på mandlerne. Efter afkøling er de klar til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar;-)